#60でもコメントしましたが無理に非戦闘職をPTに入れて戦わせたいわけではないと思います。
非戦闘職っていうぐらいだから別に戦わなくても良いと思います。
すべての問題は戦闘職にとってのメインクエストは楽しくないことだと思います。
その原因は言いたくないですが非戦闘職がメインクラスであるためだと思われます。
あとよくFF11と比較して話される事が多いのでFF11を知らない方は一度wikiでFF11がどんなゲームか調べてみることをオススメします。
#60でもコメントしましたが無理に非戦闘職をPTに入れて戦わせたいわけではないと思います。
非戦闘職っていうぐらいだから別に戦わなくても良いと思います。
すべての問題は戦闘職にとってのメインクエストは楽しくないことだと思います。
その原因は言いたくないですが非戦闘職がメインクラスであるためだと思われます。
あとよくFF11と比較して話される事が多いのでFF11を知らない方は一度wikiでFF11がどんなゲームか調べてみることをオススメします。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote