7.1以降もピクトは跳ねるので上澄みは最強ですが、中央値は多くの高難易度コンテンツで近接くらいです。
下への落ち込み幅は近接より大きいので、それなりにアジャストが必要なジョブだと思います。
与被シナジー時のタイミングでスキル回数が少なく威力が大きいのでぶっ壊れやすいため、
スカイ時のスキルの威力をいくばくかRGBに移動するのが良いのは無いかと思います。
ピークは落ちて、全体としては弱ナーフ、底は少し固くなるんじゃないでしょうか。
7.1以降もピクトは跳ねるので上澄みは最強ですが、中央値は多くの高難易度コンテンツで近接くらいです。
下への落ち込み幅は近接より大きいので、それなりにアジャストが必要なジョブだと思います。
与被シナジー時のタイミングでスキル回数が少なく威力が大きいのでぶっ壊れやすいため、
スカイ時のスキルの威力をいくばくかRGBに移動するのが良いのは無いかと思います。
ピークは落ちて、全体としては弱ナーフ、底は少し固くなるんじゃないでしょうか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.