範囲攻撃について気になったことがあるので1つ。
範囲攻撃が当たった敵のどれか1体でもクリティカルが出れば闘気が溜まるので、単体攻撃時より万象闘気圏の回数が多くなる事で火力を補っているのでは?と勝手に思っています。加えて必殺技・絶空拳・乾坤闘気弾と強力な範囲スキル、SSの速さなども含めると、言うほど範囲弱くはないんじゃないかな〜?と。
細かいダメージ計算や他ジョブ比較もせずに言ってるので、それも含めて範囲が弱えっつってんだよ!!!!って話だったらごめんなさい。
範囲攻撃について気になったことがあるので1つ。
範囲攻撃が当たった敵のどれか1体でもクリティカルが出れば闘気が溜まるので、単体攻撃時より万象闘気圏の回数が多くなる事で火力を補っているのでは?と勝手に思っています。加えて必殺技・絶空拳・乾坤闘気弾と強力な範囲スキル、SSの速さなども含めると、言うほど範囲弱くはないんじゃないかな〜?と。
細かいダメージ計算や他ジョブ比較もせずに言ってるので、それも含めて範囲が弱えっつってんだよ!!!!って話だったらごめんなさい。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote