難しいとは思いますが蛮族の緩和をお願いします…
現状でもかなり緩和されており、進まない原因は自分が怠惰だからなのですが…
イクサル族クエを進め、そろそろ終わりか?と思ったらまだ続くらしく、毎日こなすクエスト数が多い為楽しめていません。
長い期間をかけ仲良くなる事も蛮族クエストの良い点だと思いますが、せめて新生蛮族だけでも7.0までにエクストラストーリーを見ておきたいです。
友好部族が追加されるという事で、なんとか検討して頂きたいです。
難しいとは思いますが蛮族の緩和をお願いします…
現状でもかなり緩和されており、進まない原因は自分が怠惰だからなのですが…
イクサル族クエを進め、そろそろ終わりか?と思ったらまだ続くらしく、毎日こなすクエスト数が多い為楽しめていません。
長い期間をかけ仲良くなる事も蛮族クエストの良い点だと思いますが、せめて新生蛮族だけでも7.0までにエクストラストーリーを見ておきたいです。
友好部族が追加されるという事で、なんとか検討して頂きたいです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.