初見の方がいる際ムービー終わるまでスタート出来ないのにラスボスには普通に行けちゃうのは何でかなと思いました。
スタートを待つならゴール前も待つシステムもあった方が自然な気がします。
初見いるのを忘れて突っ込んじゃうこともあると思いますが、それも防げます。
待たせるのが嫌だからとムービー見たくても飛ばす初見の人もいると思うのでシステムで行けないようにすれば気持ちも楽に見れるはずです。
あと私も初心者の時にそうでしたがムービー明けに始まってたらガッカリする人もいるはずです。
初見の方がいる際ムービー終わるまでスタート出来ないのにラスボスには普通に行けちゃうのは何でかなと思いました。
スタートを待つならゴール前も待つシステムもあった方が自然な気がします。
初見いるのを忘れて突っ込んじゃうこともあると思いますが、それも防げます。
待たせるのが嫌だからとムービー見たくても飛ばす初見の人もいると思うのでシステムで行けないようにすれば気持ちも楽に見れるはずです。
あと私も初心者の時にそうでしたがムービー明けに始まってたらガッカリする人もいるはずです。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote