エウプロシュネはアグライアより簡単かもと感じる難易度だったかな
なので実装初期位の、今のではないオーボンヌ並みの難易度を第3弾で期待したい
ノーマルだからといってミソロジー最後だし一応神だしもう少し難しくグダって結構なもので!
今の難易度で難しいと感じる人は操作とか何かが悪いんだろうなとそれで余計に難しいと感じるんだと思う。
高難易度の件然りノーマルでもゲームが簡単になりすぎてつまらなくなるのも嫌なので
下の者達の技量をUPさせる一貫のつもりとして開発には頑張ってほしいな。
エウプロシュネはアグライアより簡単かもと感じる難易度だったかな
なので実装初期位の、今のではないオーボンヌ並みの難易度を第3弾で期待したい
ノーマルだからといってミソロジー最後だし一応神だしもう少し難しくグダって結構なもので!
今の難易度で難しいと感じる人は操作とか何かが悪いんだろうなとそれで余計に難しいと感じるんだと思う。
高難易度の件然りノーマルでもゲームが簡単になりすぎてつまらなくなるのも嫌なので
下の者達の技量をUPさせる一貫のつもりとして開発には頑張ってほしいな。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.