ガンブレは120秒のブラッドソイルがあるので大バーストあります
元々90秒だったものが60秒ではなく120秒に修正されたので意図して大バーストを入れているはず
ナイトはバーストがなく継続火力型だった部分を中途半端に引き継いでいる感じですかね
全ロール全ジョブ中で120秒大バーストがないのはナイトのみ
ヒーラーロールや黒魔・召喚にすら大バーストと呼べるものがある
防御性能が十分高いので、火力面でやや劣ること自体は許容できるが
実際の差以上に「環境にあっていない中途半端」という感覚が残る
ガンブレは120秒のブラッドソイルがあるので大バーストあります
元々90秒だったものが60秒ではなく120秒に修正されたので意図して大バーストを入れているはず
ナイトはバーストがなく継続火力型だった部分を中途半端に引き継いでいる感じですかね
全ロール全ジョブ中で120秒大バーストがないのはナイトのみ
ヒーラーロールや黒魔・召喚にすら大バーストと呼べるものがある
防御性能が十分高いので、火力面でやや劣ること自体は許容できるが
実際の差以上に「環境にあっていない中途半端」という感覚が残る
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.