「シルクスの塔」ザンデ戦の頭割りマーカーを元に戻すかもっと特殊なマーカーに変えてほしいです。
変更以降、他のコンテンツで複数の頭割りがくると戸惑いながらも重ねる人が明らかに増えました。(それまでも重ねる人もいましたが、離れるorどうすればいいのかわからないまま某立ちしてしまう方が多い印象でした)
ノーマルコンテンツにおいて頭割りを重ねる処理が正解なのはザンデ戦だけのはずですが、汎用的な頭割りマーカーを使用しては他のコンテンツで混乱してしまうのも無理もありません。
よろしくお願いします。

「シルクスの塔」ザンデ戦の頭割りマーカーを元に戻すかもっと特殊なマーカーに変えてほしいです。
変更以降、他のコンテンツで複数の頭割りがくると戸惑いながらも重ねる人が明らかに増えました。(それまでも重ねる人もいましたが、離れるorどうすればいいのかわからないまま某立ちしてしまう方が多い印象でした)
ノーマルコンテンツにおいて頭割りを重ねる処理が正解なのはザンデ戦だけのはずですが、汎用的な頭割りマーカーを使用しては他のコンテンツで混乱してしまうのも無理もありません。
よろしくお願いします。
Last edited by Men-Bow; 11-04-2022 at 12:43 AM. Reason: ダンジョン名を間違えてましたので修正
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote