無人島が一人一島もらえるなら、そこに家を建ててハウジングを楽しめるようにできないでしょうか?。
メテオに振られた者ですが、フレのいるDCに引っ越しするとなると、家を手放す必要があります。
引っ越し先で新しく土地を買はなくてはいけないのですが、買える保証はなく、運が悪ければ何年もハウジングが遊べない恐怖があります。
土地の取得に関してはいくらでも待てるので、せめてハウジングだけでも、無人島で遊べるようにできないでしょうか。
無人島が一人一島もらえるなら、そこに家を建ててハウジングを楽しめるようにできないでしょうか?。
メテオに振られた者ですが、フレのいるDCに引っ越しするとなると、家を手放す必要があります。
引っ越し先で新しく土地を買はなくてはいけないのですが、買える保証はなく、運が悪ければ何年もハウジングが遊べない恐怖があります。
土地の取得に関してはいくらでも待てるので、せめてハウジングだけでも、無人島で遊べるようにできないでしょうか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.