ところで、それを確認してどうしたいのでしょうか?
自分が府に落ちたいだけ……というわけではないと思いますが、なんか皆さんの意見から黒い煙がしゅわしゅわ見えるのは、零式には行かない私の錯覚かな?
まぁ、零式だけの話なので深入りはしませんが、サービスって当たり前に思えば思うほど風呂敷が広がっていくので、思いきって第三開発事業部の門を叩いてみるとか、【彼】のように、自分は正しくないけど、そっちも正しくないよ……と思うのにすませておくべきだと個人的には思ってます。
ところで、それを確認してどうしたいのでしょうか?
自分が府に落ちたいだけ……というわけではないと思いますが、なんか皆さんの意見から黒い煙がしゅわしゅわ見えるのは、零式には行かない私の錯覚かな?
まぁ、零式だけの話なので深入りはしませんが、サービスって当たり前に思えば思うほど風呂敷が広がっていくので、思いきって第三開発事業部の門を叩いてみるとか、【彼】のように、自分は正しくないけど、そっちも正しくないよ……と思うのにすませておくべきだと個人的には思ってます。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.