同様の要望を検索しましたが数年前のものが多かったので改めて、
イベントアイテム欄が全く活用されない仕様なのが気になります。
コンテンツ特有のもの(特にトレードできないもの)はイベントアイテム欄に収納できるようになりませんでしょうか?
最近ですと
・レジスタンスウェポン等の武器作成コンテンツのアイテム
・ボズヤやエウレカのような特殊フィールドで入手できるアイテム(金貨やクリスタル等)
・24人レイドで入手できる古銭等
がリテイナーやアイテム欄を圧迫しています…検討していただけたら幸いです。
同様の要望を検索しましたが数年前のものが多かったので改めて、
イベントアイテム欄が全く活用されない仕様なのが気になります。
コンテンツ特有のもの(特にトレードできないもの)はイベントアイテム欄に収納できるようになりませんでしょうか?
最近ですと
・レジスタンスウェポン等の武器作成コンテンツのアイテム
・ボズヤやエウレカのような特殊フィールドで入手できるアイテム(金貨やクリスタル等)
・24人レイドで入手できる古銭等
がリテイナーやアイテム欄を圧迫しています…検討していただけたら幸いです。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.