過剰に新規を迫害するつもりはないですし、多くの人が土地を手に入れやすくすること自体は歓迎しますが
今土地を持っていない人を優遇すべきで、持っている人の権利は無視しても良い、という意見には賛同しかねます
既得権益を手放すのは難しい
そうです、そのために過去に相応の努力をしたのですから
この不利益を全プレーヤーが被ることが健全かつ平等
そうです、過去に同様の不利益を被った上で購入したから今土地を持っているんです
なぜ現状土地を所有していないプレイヤーのみを優遇しなければならないのですか?
過剰に新規を迫害するつもりはないですし、多くの人が土地を手に入れやすくすること自体は歓迎しますが
今土地を持っていない人を優遇すべきで、持っている人の権利は無視しても良い、という意見には賛同しかねます
既得権益を手放すのは難しい
そうです、そのために過去に相応の努力をしたのですから
この不利益を全プレーヤーが被ることが健全かつ平等
そうです、過去に同様の不利益を被った上で購入したから今土地を持っているんです
なぜ現状土地を所有していないプレイヤーのみを優遇しなければならないのですか?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote