私としては古参よりも新規を優遇すべきだと思っています。
古参プレイヤーも大事といえば確かに大切な顧客です。
しかし新規の加入がなくなって仕舞えばあとは最大しかあり得ません。極端な例としても古参が減っていこうが新規が流入し続ければ生きていけると思います。
新規で始めた!ハウジングやりたいな…買うには張り付き必須で横取りされるかもしれないの!?ではマイナスなイメージか強くなるのではないかと思っていますし、現実にそういう声は聞こえてきています。
私としては古参よりも新規を優遇すべきだと思っています。
古参プレイヤーも大事といえば確かに大切な顧客です。
しかし新規の加入がなくなって仕舞えばあとは最大しかあり得ません。極端な例としても古参が減っていこうが新規が流入し続ければ生きていけると思います。
新規で始めた!ハウジングやりたいな…買うには張り付き必須で横取りされるかもしれないの!?ではマイナスなイメージか強くなるのではないかと思っていますし、現実にそういう声は聞こえてきています。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.