ヘイト面の改善の要求が多いですがレイドでも最初に一度だけマイティ入れた状態でホワイトウィンド入れればで固定できてしまうので正直困っていないと思いますしあらかじめ雑魚が沸く場所が分かっていればインスタントスキルと怪視線での固定も容易です
それよりタンクとヒーラーのスタンスをいま以上に強くした場合に、レベルキャップが追いついた場合の立ち位置が不安です
青は全てのロールの劣化になってしまわないでしょうか?
いま一度DPSとしての調整に期待したいです
ヘイト面の改善の要求が多いですがレイドでも最初に一度だけマイティ入れた状態でホワイトウィンド入れればで固定できてしまうので正直困っていないと思いますしあらかじめ雑魚が沸く場所が分かっていればインスタントスキルと怪視線での固定も容易です
それよりタンクとヒーラーのスタンスをいま以上に強くした場合に、レベルキャップが追いついた場合の立ち位置が不安です
青は全てのロールの劣化になってしまわないでしょうか?
いま一度DPSとしての調整に期待したいです
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.