とりあえず
フォーラムでの暴言・煽り・皮肉等の議論の妨げになる発言を抑制か更に厳しく取り締まって欲しい
ここまでは大体の人が賛成だと思いますけど、どうなんでしょう?
それで不都合ある人は後ろめたい所があるだけだと思いますが
色々案が出て、それに対する反対意見も出ていますが
フォーラムの治安を良くして欲しいというスレの主目的には賛成なのかは、はっきりさせた方が良いと思います
とりあえず
フォーラムでの暴言・煽り・皮肉等の議論の妨げになる発言を抑制か更に厳しく取り締まって欲しい
ここまでは大体の人が賛成だと思いますけど、どうなんでしょう?
それで不都合ある人は後ろめたい所があるだけだと思いますが
色々案が出て、それに対する反対意見も出ていますが
フォーラムの治安を良くして欲しいというスレの主目的には賛成なのかは、はっきりさせた方が良いと思います
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.