ジンバブエドルならぬジンバブエギルですか
折角、先行する人居るのに余計なギル不信でアイテムがまた流通しなくなりますよ?
借金ってのは面白いけど、手数料や延滞金の設定したりと必要なこと多いのに、
引退者のアカウントから借りてもらったりしちゃうとその辺も無駄になっちゃうんじゃないですか?
所持金+借金=新規の初期資産になっては・・・
バウンサーは面白そうなんですが、それってPV前提になりません?
って、Triairyさん来ちゃったw

ジンバブエドルならぬジンバブエギルですか
折角、先行する人居るのに余計なギル不信でアイテムがまた流通しなくなりますよ?
借金ってのは面白いけど、手数料や延滞金の設定したりと必要なこと多いのに、
引退者のアカウントから借りてもらったりしちゃうとその辺も無駄になっちゃうんじゃないですか?
所持金+借金=新規の初期資産になっては・・・
バウンサーは面白そうなんですが、それってPV前提になりません?
って、Triairyさん来ちゃったw
Last edited by Gremlin; 01-13-2012 at 06:23 PM. Reason: 間が悪かったw
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote