朗読会で吉田Pが言い難そうにしてましたけどナイトは「かばう」が使い物にならなくなってブロックが大幅に弱体化されて更にクリティカル貫通にも何もフォロー無かったので開発チームとしてはもうナイトはタンクやるなと言う宣告ですね、これは
朗読会で吉田Pが言い難そうにしてましたけどナイトは「かばう」が使い物にならなくなってブロックが大幅に弱体化されて更にクリティカル貫通にも何もフォロー無かったので開発チームとしてはもうナイトはタンクやるなと言う宣告ですね、これは
かばうを使う条件自体が、ST時かID時に近接が単体大ダメージぐらいなものなので、そう影響はないのでは?
インターベンションにしても、かばうにしても、ヒーラーをやる側からすれば、別にあったら嬉しいけどなくてもいいだし
そこまで、悲観するほどではないと思いますよ。
むしろナイトなら、かばうする状況なら、クレメンシーしますし
Last edited by yamadatarou; 06-28-2019 at 08:14 AM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.