シナリオクエストで使われている漢字が難しすぎて読めません。
CERO審査は表現等に関して審査されてCERO B(12才↑)となったと思いますが、12才でも読める漢字を使用するとか、
漢字(かんじ)などと振り仮名をつけるだけでもシナリオライターの意図した表現を伝えられると思います。
(グリタニアの設定が和という話なのでシナリオ上でも漢字を多用してしまうのかも・・・)
最低限、文科省の定める常用漢字以外を使う場合は、振り仮名をつけるべきだと思います。
シナリオクエストで使われている漢字が難しすぎて読めません。
CERO審査は表現等に関して審査されてCERO B(12才↑)となったと思いますが、12才でも読める漢字を使用するとか、
漢字(かんじ)などと振り仮名をつけるだけでもシナリオライターの意図した表現を伝えられると思います。
(グリタニアの設定が和という話なのでシナリオ上でも漢字を多用してしまうのかも・・・)
最低限、文科省の定める常用漢字以外を使う場合は、振り仮名をつけるべきだと思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.