FC優先はボッチFCが乱立するだけで問題の解決になりません。ギルを持っている人が有利なのは当然かと思います。5000万くらい数人で金策すればすぐたまります。今はむしろ安すぎるくらいです。
転売禁止といっても、買った土地を後で手放したくなる人もいるだろうし、購入時価格を上限として出品できるマーケットを開設してそこを通じて売買しなければ譲れない(即落札は不可。1週間の競売制にする。)とかどうでしょうかね。
FC優先はボッチFCが乱立するだけで問題の解決になりません。ギルを持っている人が有利なのは当然かと思います。5000万くらい数人で金策すればすぐたまります。今はむしろ安すぎるくらいです。
転売禁止といっても、買った土地を後で手放したくなる人もいるだろうし、購入時価格を上限として出品できるマーケットを開設してそこを通じて売買しなければ譲れない(即落札は不可。1週間の競売制にする。)とかどうでしょうかね。
Last edited by nekokiti29648152123; 08-19-2017 at 12:07 PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.