3.0実装前、出遅れてほとんど装備確保できなかった時期がある身としては、ILを突然跳ね上げるのは勘弁してほしいですね。
神話装備がトークンでは手に入らなくなっていた時期で、ILが足りずに詰まり、ランダムだから狙いの装備がいつまでたっても手に入らないで、
そのままID自体が辛くなってさらに遅れたので。
配布まではいかなくてもILを満たせるルートをいくつか用意しておいてほしいところ。
次のディープダンジョンの仕様次第では多少緩和になる可能性もあるのかな?
3.0実装前、出遅れてほとんど装備確保できなかった時期がある身としては、ILを突然跳ね上げるのは勘弁してほしいですね。
神話装備がトークンでは手に入らなくなっていた時期で、ILが足りずに詰まり、ランダムだから狙いの装備がいつまでたっても手に入らないで、
そのままID自体が辛くなってさらに遅れたので。
配布まではいかなくてもILを満たせるルートをいくつか用意しておいてほしいところ。
次のディープダンジョンの仕様次第では多少緩和になる可能性もあるのかな?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.