今後ゲーム開始時からすぐにPVPを始められるようにして行きたいと前に吉田さんが言っていた気がします、そうなると今の大量のスキルは新規で始める人の重荷にしかならないと思いますので、PVP専用スキルのみでバトル出来るのが理想だと思いますね
その際スキルやパッシブ含め5〜10くらいに数を抑えるのが理想なんでは無いかなと思います
またポイントの振り方で同じジョブでも戦法が変わるようなビルドが出来ると面白いのでは無いでしょうか?
今後ゲーム開始時からすぐにPVPを始められるようにして行きたいと前に吉田さんが言っていた気がします、そうなると今の大量のスキルは新規で始める人の重荷にしかならないと思いますので、PVP専用スキルのみでバトル出来るのが理想だと思いますね
その際スキルやパッシブ含め5〜10くらいに数を抑えるのが理想なんでは無いかなと思います
またポイントの振り方で同じジョブでも戦法が変わるようなビルドが出来ると面白いのでは無いでしょうか?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.