サブステというと命中、クリティカル、意思力、スキルスピード、スペルスピードですが、
各サブステは1あたりのSTRDEXINT換算値はクリティカルが高くそれぞれのサブステが同一の性能では無いんですよね。
必要最低限な命中を確保してあとはクリティカルに振るだけな気がします。
ヒーラーも命中に振って攻撃が当たるようにするのがベストのように思います。
結局個性というのはただのロマンにしかならず、最高効率の構成でない人は地雷という風潮になって
個性なんてものができるとはちょっと思えませんね。
サブステというと命中、クリティカル、意思力、スキルスピード、スペルスピードですが、
各サブステは1あたりのSTRDEXINT換算値はクリティカルが高くそれぞれのサブステが同一の性能では無いんですよね。
必要最低限な命中を確保してあとはクリティカルに振るだけな気がします。
ヒーラーも命中に振って攻撃が当たるようにするのがベストのように思います。
結局個性というのはただのロマンにしかならず、最高効率の構成でない人は地雷という風潮になって
個性なんてものができるとはちょっと思えませんね。
Last edited by Aura_; 12-18-2015 at 12:56 PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.