レイドやIDは、すでに沢山あるわけですが、どれも長い寿命をもったコンテンツではないですよね?
10年運営するとおっしゃっている以上、レイドやIDもこのまま増えていき装備レベルも上がっていって、ただ一瞬にぎわったコンテンツが消費されて放置されていくだけになるんじゃないでしょうか?
とにかく、寿命が少しでも長く少し時間をかけて遊べるコンテンツが欲しいと思っています。
長く遊びたいときには、長く早めに切り上げたい時には短く自分でコントロールできるって意味ですよ。
レイドやIDは、すでに沢山あるわけですが、どれも長い寿命をもったコンテンツではないですよね?
10年運営するとおっしゃっている以上、レイドやIDもこのまま増えていき装備レベルも上がっていって、ただ一瞬にぎわったコンテンツが消費されて放置されていくだけになるんじゃないでしょうか?
とにかく、寿命が少しでも長く少し時間をかけて遊べるコンテンツが欲しいと思っています。
長く遊びたいときには、長く早めに切り上げたい時には短く自分でコントロールできるって意味ですよ。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.