最初にがっつりヘイト稼いで敵を固定している人がいるからといって
固定できず敵がはねるのをタンクのPSのせいだとするのには違和感があります
極論何も手を出さなければヘイトを稼がないので敵は最初に近づいたタンクに向かいます
タンクが範囲でヘイトを稼げるスキルを何回実行したかなどを確認もせずに範囲攻撃して
敵のヘイトを稼いではねさせてるのは基本的に攻撃した人でしょう
タンクを回復してヘイト稼いで敵がはねる以外は攻撃してヘイト稼いだ人の責任だと思います
最初にがっつりヘイト稼いで敵を固定している人がいるからといって
固定できず敵がはねるのをタンクのPSのせいだとするのには違和感があります
極論何も手を出さなければヘイトを稼がないので敵は最初に近づいたタンクに向かいます
タンクが範囲でヘイトを稼げるスキルを何回実行したかなどを確認もせずに範囲攻撃して
敵のヘイトを稼いではねさせてるのは基本的に攻撃した人でしょう
タンクを回復してヘイト稼いで敵がはねる以外は攻撃してヘイト稼いだ人の責任だと思います
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.