シナジー効果の差分を求める意見が多いですが、シナジー効果の差分はシナジー効果で求めるのが妥当と思います。
どなたかが言ってましたが、
『キャスターへのシナジー【魔法攻撃】』がいいと思います。
忍者とのバランスがわからないので、どれくらいキャスターのDPSをプラスさせたらいいのかはわかりませんが、個人的には求めるならこの方向で求めた方が現実的だと思います。
強化された今、差分をDPS向上で補う案は違う気もしますし、他ジョブからの当たりも強くなりそうな気がしますので。
シナジー効果の差分を求める意見が多いですが、シナジー効果の差分はシナジー効果で求めるのが妥当と思います。
どなたかが言ってましたが、
『キャスターへのシナジー【魔法攻撃】』がいいと思います。
忍者とのバランスがわからないので、どれくらいキャスターのDPSをプラスさせたらいいのかはわかりませんが、個人的には求めるならこの方向で求めた方が現実的だと思います。
強化された今、差分をDPS向上で補う案は違う気もしますし、他ジョブからの当たりも強くなりそうな気がしますので。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.