そもそも修理なくせって言ってる人は、そんなに死にデジョンしたりしてるの?
昔みたいに、1時間で装備品が真っ赤に劣化することもないのに、なんでそこまでなくせと言ってるのか理解しがたいのですが。
言うだけなら簡単。
運営はデスペナ必要だ判断している以上、デスペナはなくならないと思いますよ。
なら反対するなら他のデスペナとなる代案を提示して会話する必要があると思いますが。
ただ反対っていうなら自己都合でしかないと思います。
そもそも修理なくせって言ってる人は、そんなに死にデジョンしたりしてるの?
昔みたいに、1時間で装備品が真っ赤に劣化することもないのに、なんでそこまでなくせと言ってるのか理解しがたいのですが。
言うだけなら簡単。
運営はデスペナ必要だ判断している以上、デスペナはなくならないと思いますよ。
なら反対するなら他のデスペナとなる代案を提示して会話する必要があると思いますが。
ただ反対っていうなら自己都合でしかないと思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.