固定で零式やってますけど
クリアできてても又は練習で試行錯誤中なのにもかかわらずDPSが低いうんぬん言ってくる人はいますね
他の固定の○○ジョブはいくらでてるのに~とか、平均ではいくらでなきゃダメだね~とか
正直時々カチーンとくることはあります
ただ自分たちは早期攻略を目指してるので仕方ない部分ではあるんですが
DPS至上主義というかDPSがある種プレイヤースキルの指標になっていて
DPSが高ければ高いほど良いという風潮は感じますね
吉田さんが懸念されているのはこういうことなのかなと思います
固定で零式やってますけど
クリアできてても又は練習で試行錯誤中なのにもかかわらずDPSが低いうんぬん言ってくる人はいますね
他の固定の○○ジョブはいくらでてるのに~とか、平均ではいくらでなきゃダメだね~とか
正直時々カチーンとくることはあります
ただ自分たちは早期攻略を目指してるので仕方ない部分ではあるんですが
DPS至上主義というかDPSがある種プレイヤースキルの指標になっていて
DPSが高ければ高いほど良いという風潮は感じますね
吉田さんが懸念されているのはこういうことなのかなと思います
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.