Quote Originally Posted by Reika View Post
私はたまたま外国人です、そして私は私の日本の友人たちに話をすることが好きです。 私はちょうど今大変上手に日本語に書くことができません、それで私は翻訳ソフトウェアを利用します。 もし異なったサーバーが作成されるなら、私は言語を切り離すために悲しいでしょう。 私は私自身人種差別を信じません、そしてむしろサーバーが多様性を持続する方がよいです。 私のサーバーで、私は多様な環境と関係がある問題を極めて少数しか見ませんでした。
Hello Reika

Apologize for my poor English.
You have misunderstood me.
I have many foreign friends.
UO and PSO FF11 and I also had many friends.
Every sport has to meet some friends.
I do not racists.
But I'm a little tired. I want a little break.
You are sad and I grieve