そもそもエレゼンってエルフでしたっけ?
ララフェルはホビット?ノーム?ルガディンはオーガか何かですか?
似て非なるものであって、そのものでは無いと私は思っているので
残念ですが、感覚的にもちょっと理解に苦しみますね。
FFとしての、FF14としての文法でどうあるべきかを考えるのは好きですが
ファンタジーとはこうあるべき!みたいなのを持ち出しても仕方のないことだと思いますよ。
そんなことに拘ったら世の中のファンタジーものは極論一種類しか存在してはいけないことになってしまいますから。

そもそもエレゼンってエルフでしたっけ?
ララフェルはホビット?ノーム?ルガディンはオーガか何かですか?
似て非なるものであって、そのものでは無いと私は思っているので
残念ですが、感覚的にもちょっと理解に苦しみますね。
FFとしての、FF14としての文法でどうあるべきかを考えるのは好きですが
ファンタジーとはこうあるべき!みたいなのを持ち出しても仕方のないことだと思いますよ。
そんなことに拘ったら世の中のファンタジーものは極論一種類しか存在してはいけないことになってしまいますから。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote