開発ブログによると、ミニゲームの獲得MGPは倍になるそうですよ。
レースに関しても経験値&MGPが高ランクになるにつれてアップするとかなんとか。
後は個人的なことですが、カードのプレイヤー間対戦が全然活発ではないので、現状1日5回までのMGPボーナスをデフォルトにして、ボーナスの数値をもっと引き上げて欲しいですねぇ…。
全体的なMGP排出量が増えるならば、現状のMGPボーナスがあったとしても微妙な数値ですので、更にプレイヤー間対戦が過疎化すると思います。
開発ブログによると、ミニゲームの獲得MGPは倍になるそうですよ。
レースに関しても経験値&MGPが高ランクになるにつれてアップするとかなんとか。
後は個人的なことですが、カードのプレイヤー間対戦が全然活発ではないので、現状1日5回までのMGPボーナスをデフォルトにして、ボーナスの数値をもっと引き上げて欲しいですねぇ…。
全体的なMGP排出量が増えるならば、現状のMGPボーナスがあったとしても微妙な数値ですので、更にプレイヤー間対戦が過疎化すると思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.