だから、その指標をお墨付きとして運営に頂いて、外国人を通報したり叩いたりするわけでしょう?私に言ってるんだとしたら、そんなこと言ってませんよ
「コンテンツ内でどれだけ他国語で押し切ろうとしてもそれは通りませんよ」って示す指標ぐらいはあっていいでしょと言ってるだけです
しかもシステムどうこうじゃなくて個人注意の範疇ですから
それは日本人含めたどの言語の人であろうと同じこと
ましてやそういう人をBLに入れたりキックしたりすることが良い事だと思ってませんから
「クソ◯◯」みたいな事言ってても、何に対してどう暴言なのかも分かんないですし
あなたがどういう考えで反対しようと自由ですが、人の意見を不十分な形で吹聴するのやめてもらっていいですか
日本人を含めたって日本人は会話が成立するじゃん、実際は外国人が標的なんじゃないの?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote