ウルヴズジェイル係船所に戦績交換に行ったり、風景が好きなのでぼんやりしたりしてるのですが、あの辺りって地続きじゃないので用事がある人しかいない場所です。
しかめウルフアクセが欲しくてもいちいちマーケットまで戻るしかない。しかも生肉を求める狼達の溜まり場なのに、若干荒れてる酒場もない。
三国が合同で作ったとはいえ、そういう雰囲気作りや、利便性がほしいです。
冒険者たちが集まるとなれば、商人達もお金の匂いを嗅ぎつけて集まってくると思うので普通のアイテムを売るNPCがいても普通かなとか。
ウルヴズジェイル係船所に戦績交換に行ったり、風景が好きなのでぼんやりしたりしてるのですが、あの辺りって地続きじゃないので用事がある人しかいない場所です。
しかめウルフアクセが欲しくてもいちいちマーケットまで戻るしかない。しかも生肉を求める狼達の溜まり場なのに、若干荒れてる酒場もない。
三国が合同で作ったとはいえ、そういう雰囲気作りや、利便性がほしいです。
冒険者たちが集まるとなれば、商人達もお金の匂いを嗅ぎつけて集まってくると思うので普通のアイテムを売るNPCがいても普通かなとか。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.