これ誕生日が月の中で遅い日の人しか分かってくれないと思うんですけど、僕の誕生日は8月30日なんですね。
それをエオルゼアの暦にあわせると霊4月の31日になるんです。
ここまではいいんですけど、ロドストなどでは記述が「霊4月(8月)31日」となっていて、中途半端にグレゴリオ暦と混ざってしまっていて一般的にみると8月31日に見えてしまうという・・・
どうせなら霊4月31日(8月30日)という表記にしてもらったほうが分かりやすくていいかなって思ってました。
これ誕生日が月の中で遅い日の人しか分かってくれないと思うんですけど、僕の誕生日は8月30日なんですね。
それをエオルゼアの暦にあわせると霊4月の31日になるんです。
ここまではいいんですけど、ロドストなどでは記述が「霊4月(8月)31日」となっていて、中途半端にグレゴリオ暦と混ざってしまっていて一般的にみると8月31日に見えてしまうという・・・
どうせなら霊4月31日(8月30日)という表記にしてもらったほうが分かりやすくていいかなって思ってました。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.