挨拶どうこうの話で盛り上がっているようなので・・・
吉田Pは
「一緒のPTになったからには挨拶してプロテスくらいは待ちましょうよ」
と言っていました。自分はこれには同意です。
一部「挨拶いらない」って言ってる方からしたら一緒にPT組んだ程度の人は「その辺ですれ違う通行人」くらいにしか思ってないんでしょうね。
この仕様を作った運営にも問題あるのかもですが、MMOである以上挨拶は欲しいと思いましたので何か色々残念です。
挨拶どうこうの話で盛り上がっているようなので・・・
吉田Pは
「一緒のPTになったからには挨拶してプロテスくらいは待ちましょうよ」
と言っていました。自分はこれには同意です。
一部「挨拶いらない」って言ってる方からしたら一緒にPT組んだ程度の人は「その辺ですれ違う通行人」くらいにしか思ってないんでしょうね。
この仕様を作った運営にも問題あるのかもですが、MMOである以上挨拶は欲しいと思いましたので何か色々残念です。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.