2日程前にルーレットでID行った時のことでした、白さんが全身ミリシア装備のアクセも48.49クラスの人で武器がマッドマン?の人で始めて間もない人かと思いましたが・・・・
灯台のズーで全滅したときに白さんだけやられて文句言いながら白さんがこちらに合流した時、チラッとみると見た目が変わってたので調べるとリヴァ武器の90装備持ちの人だと分かり
まして呆れました・・・・今まで練成については気にしない方でしたが この件で反対派になりました。
ID来ないでください!!![]()
2日程前にルーレットでID行った時のことでした、白さんが全身ミリシア装備のアクセも48.49クラスの人で武器がマッドマン?の人で始めて間もない人かと思いましたが・・・・
灯台のズーで全滅したときに白さんだけやられて文句言いながら白さんがこちらに合流した時、チラッとみると見た目が変わってたので調べるとリヴァ武器の90装備持ちの人だと分かり
まして呆れました・・・・今まで練成については気にしない方でしたが この件で反対派になりました。
ID来ないでください!!![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.