ライトユーザ向けのゲームだよって言ってるのを見た記憶がないんですが、どっかのインタビューですかね。
商売ですから、ライトゲーマー向けですって言って、コアユーザーを弾くような間抜けなことするかな?
作り手としてはどっちにも遊んで欲しいと考えてると思うんだけど。
FF11のような難易度…それは難易度の話ではなく、マゾ度の話じゃない?。
無駄にひたすら同じ敵狩り続けたりとか、移動だけでやたら時間かかるとか、
そういう作業的なこと、旧世代の仕様を減らすとかいう話しじゃないかなぁ。
ライトユーザ向けのゲームだよって言ってるのを見た記憶がないんですが、どっかのインタビューですかね。
商売ですから、ライトゲーマー向けですって言って、コアユーザーを弾くような間抜けなことするかな?
作り手としてはどっちにも遊んで欲しいと考えてると思うんだけど。
FF11のような難易度…それは難易度の話ではなく、マゾ度の話じゃない?。
無駄にひたすら同じ敵狩り続けたりとか、移動だけでやたら時間かかるとか、
そういう作業的なこと、旧世代の仕様を減らすとかいう話しじゃないかなぁ。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote