書いた本人もグレーゾーンだとはわかっています。ただインタビュー記事として(開発者の声)、この情報を流したからといって利益がうまれるものでないと思い書きました。
出版社が宣伝と決めるとか誰がきめるとかの話ではなく、スレッド中”コネクトオン”という話が出てきている中で、雑誌の存在を知らなかった人に対して、結果として宣伝になったと事は否定できないと思います。
もし、他にも気にされる方が多いようであればこちらのスレッドはクローズ、または削除とさせていただきます。
書いた本人もグレーゾーンだとはわかっています。ただインタビュー記事として(開発者の声)、この情報を流したからといって利益がうまれるものでないと思い書きました。
出版社が宣伝と決めるとか誰がきめるとかの話ではなく、スレッド中”コネクトオン”という話が出てきている中で、雑誌の存在を知らなかった人に対して、結果として宣伝になったと事は否定できないと思います。
もし、他にも気にされる方が多いようであればこちらのスレッドはクローズ、または削除とさせていただきます。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.