アートマって所持品扱いっていう説明ありました?
これまでレリックに必要なアイテムは全てイベントアイテム扱いだったはず。
ここにきて所持品っていうのは何かおかしいような。。。
アートマって所持品扱いっていう説明ありました?
これまでレリックに必要なアイテムは全てイベントアイテム扱いだったはず。
ここにきて所持品っていうのは何かおかしいような。。。
そうは言っても、今回は数が違います。
焼き入れ油や霊薬は、必要な時にもらって、すぐに消費すれば済みましたが、今回は「のんびり」やる人が多いでしょうから、
もらってから数カ月、下手をすると1年以上も持ち物を占有するケースもあるでしょう。しかも最大12枠です。
有料リテイナーを雇わない人は、もう一杯で荷物整理に苦労している人も多いはず。さすがに修正希望です。
(あとついでにベンチャースクリップも通貨欄に移してほしいです)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.