違うケースかもしれませんが、
ある装備のHQ品を2品マーケットに出したら、数分のうちに続けざまに2つとも売れ、
すぐに作れるものだったので2品追加したら、また数分のうちに続けざまに2つとも売れる、ということがありました。
そこそこ需要があるものではあったのですが、妙だと思い購入者の名前を見ると、
不規則な文字列の名前の4キャラが購入していました。
即収入でラッキー!ではあったのですが、不気味でしたね。
ちなみに、名前は覚えていませんし、その後追跡などもしていません。
違うケースかもしれませんが、
ある装備のHQ品を2品マーケットに出したら、数分のうちに続けざまに2つとも売れ、
すぐに作れるものだったので2品追加したら、また数分のうちに続けざまに2つとも売れる、ということがありました。
そこそこ需要があるものではあったのですが、妙だと思い購入者の名前を見ると、
不規則な文字列の名前の4キャラが購入していました。
即収入でラッキー!ではあったのですが、不気味でしたね。
ちなみに、名前は覚えていませんし、その後追跡などもしていません。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.