普通の会社なら中旬に大型来るんでしょうけど
まあ無理でしょうw
盆すぎてからやっとこさオートアタックとダンジョン来るくらいでしょうね
なんせ特設ページでカンパニーの実装煽っておいて
「カンパニーはコンテンツではなくてただの世界背景だ!」
とか言っちゃう会社ですからねえ・・
河本D時代から「最優先事項」として開発してきて
いよいよ実装って時に「コンテンツではない!」ですからねえw
船とかコテージとか共同生産とかはどこ行っちゃったんでしょうかね
一切説明も弁明もないですが
普通の会社なら中旬に大型来るんでしょうけど
まあ無理でしょうw
盆すぎてからやっとこさオートアタックとダンジョン来るくらいでしょうね
なんせ特設ページでカンパニーの実装煽っておいて
「カンパニーはコンテンツではなくてただの世界背景だ!」
とか言っちゃう会社ですからねえ・・
河本D時代から「最優先事項」として開発してきて
いよいよ実装って時に「コンテンツではない!」ですからねえw
船とかコテージとか共同生産とかはどこ行っちゃったんでしょうかね
一切説明も弁明もないですが
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.