ヘイト管理についての質問です。
コンテンツファインダーのLv10のデカい騎士?を剣術士でプレイしている時に迷いました。
騎士と骸骨数匹を引きつけている状態の時、新たな骸骨が出て来て術者を攻撃しにいってしまった時は
近接DPSさんに処理を任せるべきなのか?
それとも今引きつけているモンスターが動いて攻撃しにくくなるが、新たな骸骨もフラッシュしに行った方がいいのか?
どうするべきだったんでしょうか?
ヘイト管理についての質問です。
コンテンツファインダーのLv10のデカい騎士?を剣術士でプレイしている時に迷いました。
騎士と骸骨数匹を引きつけている状態の時、新たな骸骨が出て来て術者を攻撃しにいってしまった時は
近接DPSさんに処理を任せるべきなのか?
それとも今引きつけているモンスターが動いて攻撃しにくくなるが、新たな骸骨もフラッシュしに行った方がいいのか?
どうするべきだったんでしょうか?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote