Web上で公開されている利用規約って、変更箇所が記載されてないものを割と見かけるような気が
するんですけどそうでもないんですかね?
# 個人的にはあったほうが望ましいと思います。
が、自社で公開しているユーザ利用規約とか見ると改定日しか書いてなかったり。。。orz
とはいえ、『FF14の利用規約』ならともかく、『スクウェア・エニックスアカウントの利用規約』はこのフォーラムで
議論する内容では無いと思いますので、サポートセンターに要望出したほうがいいのではないかと思いますよ。
Web上で公開されている利用規約って、変更箇所が記載されてないものを割と見かけるような気が
するんですけどそうでもないんですかね?
# 個人的にはあったほうが望ましいと思います。
が、自社で公開しているユーザ利用規約とか見ると改定日しか書いてなかったり。。。orz
とはいえ、『FF14の利用規約』ならともかく、『スクウェア・エニックスアカウントの利用規約』はこのフォーラムで
議論する内容では無いと思いますので、サポートセンターに要望出したほうがいいのではないかと思いますよ。
Last edited by oumasan; 08-29-2012 at 09:17 PM. Reason: 文言修正
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.