コンサポで2ボス、タイマンすることになるところで右端と左端に配置された際に、火傷の後ノーミスでも死んで7トライ位したのですけど同じ場面で死んだ。
アルフィノが回復くれなかったのが理由なんですけど、ジョブだといけるんですかね?
その後タンクに着替えて野良と行きましたけど、野良でもDPSが死んでました。
あの火傷デバフはちとやり過ぎでは?という感じがしました。
エキルレでナイトで行ったときは、戦闘中にDPSにクレメンシー投げてます。
コンサポで2ボス、タイマンすることになるところで右端と左端に配置された際に、火傷の後ノーミスでも死んで7トライ位したのですけど同じ場面で死んだ。
アルフィノが回復くれなかったのが理由なんですけど、ジョブだといけるんですかね?
その後タンクに着替えて野良と行きましたけど、野良でもDPSが死んでました。
あの火傷デバフはちとやり過ぎでは?という感じがしました。
エキルレでナイトで行ったときは、戦闘中にDPSにクレメンシー投げてます。
火傷デバフがつく時に横に壊せる機械があるのでそれを壊せば多分デバフダメージは抑えられると思いますが、視界に入ってなくて気づき難いかなと思います。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote