投稿が少ないことにより事態が落ち着いてきたと判定された事例があるようなので、久々に書き込みます。
これまで(キャラクター)グラフィックアップデート関連で投稿した内容に何一つとして納得も見慣れも諦めもしていません。
要望内容は変わりありません。
何度も変わらない内容を投稿するのも憚られましたので、投稿を控えていました。
内容は遡ってご確認いただきたく存じます。
風化させまいと継続投稿されている方に謝意を表しつつ、改善・改修を願っています。
投稿が少ないことにより事態が落ち着いてきたと判定された事例があるようなので、久々に書き込みます。
これまで(キャラクター)グラフィックアップデート関連で投稿した内容に何一つとして納得も見慣れも諦めもしていません。
要望内容は変わりありません。
何度も変わらない内容を投稿するのも憚られましたので、投稿を控えていました。
内容は遡ってご確認いただきたく存じます。
風化させまいと継続投稿されている方に謝意を表しつつ、改善・改修を願っています。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.