ゾラージャ、グルージャの母親のこともそうだし、ウクラマトらの家族関係の異常さもそうだし、そもそもストーリーを作る上でのキャラの設定はどうなっているんだろう?というストーリーでしたよね。
漫画家などもキャラを作るとき、ストーリーでは描かないような、「この時、こういうことがあってー、彼とこんなくだらないことで喧嘩してー」みたいな、そのキャラの性格を形作る年表のようなものを作っているそうですが、その辺の作り込みは大丈夫だったのかな?って心配になってしまいました。
ゾラージャ、グルージャの母親のこともそうだし、ウクラマトらの家族関係の異常さもそうだし、そもそもストーリーを作る上でのキャラの設定はどうなっているんだろう?というストーリーでしたよね。
漫画家などもキャラを作るとき、ストーリーでは描かないような、「この時、こういうことがあってー、彼とこんなくだらないことで喧嘩してー」みたいな、そのキャラの性格を形作る年表のようなものを作っているそうですが、その辺の作り込みは大丈夫だったのかな?って心配になってしまいました。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.