最初2層に戸惑いましたが慣れてきて冷静に見れるようになると回避しやすい気がします。
メレーで殴り続けるとなると急激に難易度上がりますが…
少なくともストレイバロー1ボスみたいに何度言っても全く楽しくない!イライラしかしない!!
って事は2層では無くなりました。
むしろ他の層の近接で殴れないタイミングの方が気になり出してます。
どう考えても全ジョブ均等にDPS出せる設計では無いと思うのですがその意図が見えないのが不満を煽っている気がします。
最初2層に戸惑いましたが慣れてきて冷静に見れるようになると回避しやすい気がします。
メレーで殴り続けるとなると急激に難易度上がりますが…
少なくともストレイバロー1ボスみたいに何度言っても全く楽しくない!イライラしかしない!!
って事は2層では無くなりました。
むしろ他の層の近接で殴れないタイミングの方が気になり出してます。
どう考えても全ジョブ均等にDPS出せる設計では無いと思うのですがその意図が見えないのが不満を煽っている気がします。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.