中身のサイズが変えられるようになったら、マケボに近いSの価値が上がるし、中だけでいいハウジンガー達がMLの競争に参戦しなくなるので、ML競争率は格段に下がると思います。今のまま土地が追加されても結局1区画で3個しかないLを運で殴り合うだけですからね…。混雑鯖なら当選率はなおさら低そうです。
私は、ML持ってたらできる広々とした楽しいハウジングを、運の良し悪しだけで出来ない人が出るのが不平等だと思っているので(だって買うギルはあるわけですから)そこを平等にしてほしいなと思います。
中身のサイズが変えられるようになったら、マケボに近いSの価値が上がるし、中だけでいいハウジンガー達がMLの競争に参戦しなくなるので、ML競争率は格段に下がると思います。今のまま土地が追加されても結局1区画で3個しかないLを運で殴り合うだけですからね…。混雑鯖なら当選率はなおさら低そうです。
私は、ML持ってたらできる広々とした楽しいハウジングを、運の良し悪しだけで出来ない人が出るのが不平等だと思っているので(だって買うギルはあるわけですから)そこを平等にしてほしいなと思います。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.