極モグ武器などはナイト武器ありますが……盾のことでしょうか?
武器自体は"その武器が実装されたときに実装されているジョブ"の武器が実装されています
例えば極ナイツ自体は蒼天のコンテンツですが光る武器が実装されたのは暁月のタイミングなのでリーパーや賢者の武器があります
また、今ある光る武器に新ジョブが追加されるかについては過去にコストの問題で実装しづらいと公式から回答があったので厳しいと思います
ツクヨミや白虎、ティターニアなどは武器の人気があるので追加されると嬉しいんですけどね
極モグ武器などはナイト武器ありますが……盾のことでしょうか?
武器自体は"その武器が実装されたときに実装されているジョブ"の武器が実装されています
例えば極ナイツ自体は蒼天のコンテンツですが光る武器が実装されたのは暁月のタイミングなのでリーパーや賢者の武器があります
また、今ある光る武器に新ジョブが追加されるかについては過去にコストの問題で実装しづらいと公式から回答があったので厳しいと思います
ツクヨミや白虎、ティターニアなどは武器の人気があるので追加されると嬉しいんですけどね
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote