見た目装備なんてゲームプレイにはなんら影響しない物なのでせっかくの限定装備の流通させたいのなんて所詮は「限定装備を持ってる人達の格を落としたい!」としか取れないんですよね、主がどう思ってるかはともかくそう見える

見た目装備なんてゲームプレイにはなんら影響しない物なのでせっかくの限定装備の流通させたいのなんて所詮は「限定装備を持ってる人達の格を落としたい!」としか取れないんですよね、主がどう思ってるかはともかくそう見える
実際ゲームバランスには影響しませんし、装備の見た目を気にしない層も存在すると思います。
一方で、NPCなりきり装備などの見た目の機能だけを持つ課金アイテムがビジネスとして成り立っている以上、
見た目をモチベーションとしてゲームを楽しむ層も間違いなく一定数は存在すると思います。
私の主張を正当化する目的ではありませんが、
> 「限定装備を持ってる人達の格を落としたい!」
などとは思っておらず、純粋に見た目を楽しみたい というだけの層も存在するのではないかと思います。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.
Reply With Quote