ナイトだけがサブウェポン(古くは黒白も片手武器あったけど考えないものとする)がある実状と、現在の盾の仕様差がないこと(古くはバックラー系とかスクトゥム系とか発生率重視か、軽減力重視かを選ぶ余地があったが、今はそれがない)を考えると、全てのナイト武器をソードアンドシールドで一体化してし、サブウェポン(盾の選択要素)を無くしてしまえばいいんじゃないかと雑に思いました
ファッション勢からは反対食らいそうだけども。
ナイトだけがサブウェポン(古くは黒白も片手武器あったけど考えないものとする)がある実状と、現在の盾の仕様差がないこと(古くはバックラー系とかスクトゥム系とか発生率重視か、軽減力重視かを選ぶ余地があったが、今はそれがない)を考えると、全てのナイト武器をソードアンドシールドで一体化してし、サブウェポン(盾の選択要素)を無くしてしまえばいいんじゃないかと雑に思いました
ファッション勢からは反対食らいそうだけども。
本当に制作のことだけを考えるなら一体化したほうが良いとは思いますが、武器と盾が別々であることで出来る遊びは無くさないほうが良いと思いますね。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote